Marie-Louise Goossens

Marie-Louise Goossens

Met ontzettend veel plezier schrijf ik met een visie die is ontstaan uit de overtuiging en ervaring dat inzetten van eigen kracht dé manier is.
Met mijn eerste boek waarin ik het verhaal van Rose vertel doorbreek ik taboes en wil ik mensen inspireren.
Tijdens mijn jarenlange ervaring als welzijnswerker en als hulpverlener heb ik ontdekt dat schrijven niet alleen een uitlaatklep vormt, maar ook een middel om zaken te relativeren en waar nodig tentoon te stellen in mijn strijd tegen onrecht.

Het schrijven van het verhaal van Rose was minder ingewikkeld dan men misschien denkt. Ook ik ben ervaringsdeskundig en wil verschil maken.
Met een ruime ervaring in het werken met mensen, coachen, begeleiden, ontwerpen en geven van trainingen, workshops en presentaties, zet ik dat in om mijn eigen ervaringen te delen. In de overtuiging dat ieder mens het juiste zou willen doen, vind ik het belangrijk dat mensen ook het perspectief van een ervaringsdeskundige en in mijn geval van een ervaringsdeskundige professional meekrijgen.

Vanuit een interactieve stijl spiegel ik meningen van het publiek ten behoeve van hun eigen denkproces.
Daarbij ga ik professionele confrontaties niet uit de weg.
Als mijn publiek weggaat met een eyeopener of in de war is omdat nieuwe scripts bestaande scripts overhoop gooien, dan is de bijeenkomst geslaagd.
Indien er een plan van verschil i.p.v. aanpak gemaakt wordt, dan ben ik tevreden.
Ik realiseer me dat ik slechts een begin van beweging kan veroorzaken, de vervolgaanpak is aan de professional, de afdeling of de leidinggevende.

Voor coaching, masterclasses of training op locatie kunt u mij boeken
op marielouise.goossens@gmail.com

Share